Качество

Предприятието има внедрена система за управление на качеството, одобрена с изискванията на БДС EN ISO 9001:2008 , която ни помага да  бъдем по- ефективни и ефикасни при непрестанното подобряване и гарантиране на качеството на продуктите ни.

Ежегодно всички наши продукти се подлагат на изследвания съгласно „Наредба 2/23.1.2008 г. - за материалите и предметите от пластмаси, предназначени за контакт с храни”, издадена от Министерството на здравеопазването и Министерството на околната среда и водите.

Ежедневно всяка партида (количеството на произведените изделия за 24 часа) се описва в документи съобразени с изискванията на ISO 9001:2008.

Ежечасно се измерват показателите на произвежданите изделия и се описват в Фиш за текущ контрол на изделието.

Всички суровини и материали, които се използват за производството и пакетирането на нашите изделия се доставят със сертификат за качество, техническа спецификация, информационен лист за безопасност, декларация за съответствие.

Всички произведени изделия се съхраняват в сухи и закрити складови помещения, без пряко въздействие на слънчева светлина. Така се запазва и цялостта на опаковката на продуктите ни.

 

 

 

Контакти

Маркетинг и пласмент: 
тел.: +359 888 600 557
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Производство:
тел.: +359 888 600 557

 

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information