За фирмата


Фирма Елдиес пласт ООД е основана през 2014 г. и наследява производството, персонала и пазарите на фирма „Мипапласт” ООД . Дейността на фирмата е в сферата на леката промишленост (химия)- производство на пластмасови изделия за еднократна употреба (чаши, кофички,опаковки и др.). Понастоящем фирмата притежава фабрика за производство на пластмасови изделия за еднократна употреба разположена на площ над 1 500 кв. м., разполагаща с всички технологично необходими машини и съоръжения за функционирането и като модерно предприятие.

Елдиес пласт ООД има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 и система за управление на хигиената съгласно изискванията на БДС 15593:2008

Броят на персонала във фирмата е общо 45 човека организирани на три сменен режим на работа. Всеки работник е специално обучен за длъжността, която заема. Фирмата разполага със собствен авто-парк, състоящ се от бусове и пикапи за доставка на произведената продукция. Чрез тях ние осигуряваме безплатна доставка на място, като спазваме изискванията на действащите в страната нормативни документи за превоз на товари.

В процеса на развитие на дейността си фирмата изменя продуктовия асортимент, който произвежда, поради различни фактори като сезонност на част от продуктите, непрекъснато изменящото се търсене на пазара и други.

Към момента Елдиес пласт ООД заема голям пазарен дял в своя бранш на територията на България, защото предлага на всички си клиенти само качествени продукти, произведени от материали с доказано качество. Стреми се да изпълнява всички поръчки, а това е възможно благодарение на високопроизводителните машини, който притежава и възможността за пренастройката им в зависимост от поръчката. Модернизирането на производството и удовлетворяването на клиентите са приоритети и основни цели за фирмата.

Чрез въвеждането на нови мощности, разширяването на дистрибуционната мрежа и въвеждането на ценови облекчения за редовните клиенти, Елдиес пласт ООД се стреми да запази позицията си на българския пазар и да разшири своите пазари и намери нови на територията на Европа.


Контакти

Маркетинг и пласмент: 
тел.: +359 888 600 557
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Производство:
тел.: +359 888 600 557

 

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information